Karmod ka perfunduar nje projekt shtepie celiku ne Panama

Pershkrimi i Projektit

Shtepite e celikut Karmod me cilesi te larte dhe prodhim te shpejte dhe tipare instalimi jane duke u perdorur ne shtetet e Amerikes Qendrore ne Panama. Modelet një-katëshe dhe dykatëshe të shtëpive të çelikut u krijuan në Panama në qytetet Arraijan dhe Penonome. Gjithsej 4 njësi banimi janë dorëzuar gati për përdorim nga Karmod. Shtëpitë e prefabrikuara të cmontueshme te ndertuara në objektet moderne të prodhimit të Karmodit në Stamboll u transportuan në Panama nëpërmjet anijeve në rrugë detare. Një nga tiparet më të rëndësishme të shtëpive të çelikut të Karmod është ndërtimi i sigurte. Materialet e çelikut te përdorur në kornizën kryesore të strukturës jane te lidhura me njëra-tjetren me sisteme vidash dhe bullonash, duke e bërë atë rezistent ndaj tërmeteve, uraganeve dhe situatave të tjera.

Vendndodhja

Panama


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail