Projekti i strehimit te prefabrikuar me cmim te perballueshem dhe kosto te ulet ne Algjeri

Pershkrimi i Projektit

Karmod, një kompani që ka nënshkruar projekte të mëdha në shumë vende anembanë botës, ka përfunduar kompleksin e prefabrikuar të ndërtimit që përbëhet nga 5 njësi të ndara në Algjeri. Komplekse dhomash gjumi, dhoma ngrënie, dhoma pushimi, dhoma salle, vende pune, dhoma seminare dhe dushe e banjo përdoren ne vende pune.

Vendndodhja

Algjeri

Sasia e Porosise

5 Njesi te Ndara


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail