Karmod ka kryer nje projekt te strehimit ne mase ne Libi

Pershkrimi i Projektit

Karmod dorëzoi fshatin për pushime, të cilat u përfunduan në Hums, qytetin bregdetar të Libisë. 29 shtëpi të ndërtuara për 40 ditë dhe të vendosura pranë detit do të mirëpresin mysafirët nga rajoni për festën. Të gjitha shtëpitë e ndërtuara në kuadër të projektit u prodhuan në fabrikat tona të prodhimit në Turqi / Tuzla, dhe produktet ishin të gatshme për t'u çmontuar dhe të gatshëm për të transportuar në Libi nga deti. Projekti që kemi realizuar në Hums, u preferua modeli 2 + 1, 49 metra katror. Brenda fushës së projektit, ne kemi dërguar 29 shtëpi në një periudhë të shkurtër prej 40 ditësh me instalim të gatshëm për përdorim. Shtëpitë tona me jetë të gjatë dhe me shpejtësi të lartë kërkojnë strehim të përballueshëm, veçanërisht në vendet afrikane, për shkak të çmimeve shumë atraktive.

Vendndodhja

Libi / Al Khums


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail