Karmod prodhoi kioskat e dyqaneve per PSG

Pershkrimi i Projektit

Karmod prodhoi dyqanet dhe kabinat për shitjen e biletave për klubin francez të futbollit Paris Saint Germain. Arena e klubit Parc des Princes (Prince's Park) ka shumë kabina rreth tij, disa nga dyqanet e kabinës janë duke shitur produkte të tilla si fanella, shalle dhe kapuce, ndërsa të tjerët përdoren si kabina te shitjes së biletave.

Shteti

France

Sasia

4


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail