Karmod ndërton qytetin e parafabrikuar për 10,000 Njerëz në 7 Muaj

Pershkrimi i Projektit

Zgjidhja më e shpejtë për mbylljen e nevojës së Irakut për ambiente banimi është strehimi i parafabrikuar Zgjidhja më e shpejtë për problemin e strehimit të Irakut, e cila ka qkontejner një mosmarrëveshje e madhe e strehimit pas paqëndrueshmërisë afatgjatë, është strehimi i parafabrikuar. Me një popullsi prej mbi 33 milionë banorësh, ka një hapje të konsiderueshme banimi prej 1 milion banorësh. Ish ministri i naftës Thamer Ghabban thekson se nevoja më e rëndësishme në Irak është strehimi dhe energjia, e cila do të arrijë 55 milionë njerëz deri në vitin 2030. Problemi më i rëndësishëm që duhet të zgjidhet në afat të shkurtër është mosmarrëveshja prej 1 milion banesash. Drejtori i Përgjithshëm i Karmod Hakan Durmaz, theksoi se Karmod është gati të ofrojë zgjidhje të përhershme dhe të shpejtë për çështjen e strehimit. Durmaz deklaroi se shtëpitë e gatshme që prodhohen në Turqi do të kkontejner gjithashtu një avantazh të rëndësishëm në aspektin e dërgesës. Durmaz theksoi se ata përfunduan 1884 banesa në qytete të Bagdadit dhe Kutit në vitin 2013, në një periudhë të shkurtër prej 7 muajsh. Drejtori i Përgjithshëm i Karmod Hakan Durmaz tha gjithashtu se "Shtëpitë e parafabrikuara janë gati të instalohen në një kohë shumë të shkurtër me teknologjinë moderne të prodhimit. Banesat tona, të cilat transportohen lehtësisht në rajonin e dëshiruar me standardet ndërkombëtare të transportit, po dorëzohen në një kohë të shkurtër Site gati për përdorim. " Shtëpitë tona kanë një trashësi muri prej 10 cm në muret e jashtme, 6 cm në muret e brendshme, dritaret me xham të dyfishtë PVC dhe një izolim më të lartë se shtëpitë klasike.

Kapaciteti

1884 njesi

Koha e Kryerjes

7 muaj


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail