Projekti i Kabines se Akullt ne Eritrea

Pershkrimi i Projektit

Karmod ka perfunduar shperndarjen e 46 kabinave te jeteses ne kompleksin e zones se punes ne Eritrea, vendin Afrikan me klimen me te nxehte. Kabina jetese te Karmod u instaluan në Eritrea kur temperatura mesatare ishte 40 gradë. Pavaresisht temperaturave te nxehta, kabinat Karmod sigurojnë një ambient të ftohtë në sajë të izolimit të lartë të përdorur në prodhimin e paneleve të murit. Kjo është arsyeja pse punonjësit e vendeve të punës filluan t'i emërtonin ato "Kabina te akullta". Projekti i minierave të arit të Eritresë që u krye nga Karmod përfshinte kabinat e akomodimit të menaxherëve dhe punëtorëve, zyrat e punës, sallat e takimit, sallën e seminareve, konviktet, sallën e ngrënies dhe kabina banjo-dush.

Vendndodhja

Afrike, Eritrea

Sasia e Porosise

46 Njesi


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail