Ndertesa te prefabrikuara te ndertimit nga Karmod per Projektin e Zbulimit te Naftes ne Kaspik

Pershkrimi i Projektit

Karmod vazhdon te ofroje zgjidhje te prefabrikuara per sektoret e ndertimit dhe te energjise. Në kuadër të projektit të kompanisë LLP CONS, Karmod ka ndërmarrë ngritjen e ndërtesave të vendit të punës për projektin e kërkimit dhe nxjerrjes së naftës në Kaspik. Ndërtesa e objektit të punës prej 1720 m² u instalua në qytetin Aktua në bregun e detit Kaspik. Ndërtesa është dorëzuar në vitin 2013 dhe përmban zyrat e punës për menaxhim dhe per punëtorët.

Vendndodhja

Kazakistan, Aktau

Metra Katrore

1720


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail