Ndertimi i zyres se shitjeve dhe informacionit te Monumento ne Kartal u perfundua me sukses.

Pershkrimi i Projektit

Duke qene nder kompanite kryesore ne sektorin e prefabrikimeve, Karmod u zgjodh nga Monumento per te ndertuar zyren e tyre te shitjeve ne Kartal. Dyqani i shitjes dhe informimit i ndërtuar prej Karmod prej 135 m² perfshin salla pritjeje, dhoma pune, salla takimi dhe zona të tjera.

Vendndodhja

Turqi, Stamboll

Metra Katrore

135


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail