Ndertesa e zones se punes iu dorezua Minieres Anagold ne Turqi

Pershkrimi i Projektit

Vendet e zonave te punes se prefabrikuar Karmod jane zgjedhja me e preferuar e kompanive per zonat e punes se zbulimit te arit, gazit dhe naftes. Miniera Anagold që po kryen aktivitetet e saj të nxjerrjes së arit në provincën e Erzincanit ka zgjedhur Karmod për të sjelle ndërtesa te prefabrikuara të zones së punës. Ndërtesat e objekteve të punës të minierës së Anagold, të prodhuara nga Karmod përbëhen nga një ndërtesë njëkatëshe dhe një ndërtesë dykatëshe. Ndërtesa dykatëshe eshte 524 m² dhe përfshin dhomë ngrënieje, konvikt, dhome pushimi dhe dhoma dollapësh si dhe njësi banjo-dush. Ndërtesa një-katëshe e punës eshte 224 m² dhe përdoret si ndërtesë administrative që përmban dhoma administrative, dhoma pune të personelit teknik dhe inxhinierëve, sallë takimi, sallë seminaresh, e kështu me radhë.

Vendndodhja

Turqi, Erzincan

Metra Katrore

524+224


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail