Nje kopsht femijesh i prefabrikuar u dergua ne Bursa nga Karmod

Pershkrimi i Projektit

Duke vënë mire dizenjimin dhe mire funksionimin në krye, Karmod ka përfunduar ndërtimin e çerdheve të prefabrikuara me teknologjinë dhe njohurinë e saj të lartë. Sigurimi i zonës funksionale dhe mjedisit aktiv të jetesës për fëmijët u mbajtën në krye të prioriteteve të projektit. Karmod prodhon zgjidhje të ndërtesave të prefabrikuara që mund t'u shërbejnë nevojave të ndryshme për përdorim të sigurt, të rehatshëm dhe të përshtatshëm në kushte të ndryshme atmosferike. Ndërtimi i kopshtit u krye me teknologjinë Karmod duke marrë në konsideratë perspektivën moderne të pronarit, zotit Muruvvet Bas. Në kuadër të projektit përfshihen: dhomat e aktiviteteve, dhomat e trajnimit, dhomat e lojërave, sallat e shfaqjeve dhe fushat e tjera standarde që duhet të përfshihen në një shkollë. Aktivitetet mësimore vazhdojne te zhvillohen në kopshtin e Burses.

Kapaciteti

96 Femije

Vendndodhja

Turqi, Bursa


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail