Zyra shitjesh luksoze te prefabrikuara per Projektin e Qytetit Bosphorus

Pershkrimi i Projektit

Karmod ka dorezuar zyren e prefabrikuar te shitjeve ne Sinaps, kompanine lider te ndertimit ne Turqi, ne projektin e tyre te qytetit Bosforus ne Halkali, Stamboll. Ndërtesa e zyrave të shitjes u konstatua si dy kate me aplikacionin e gardës së drurit të luksit që paraqet një koncept krejtësisht të ri. Planet dhe dizajnet u përgatiten nga inxhinierët dhe arkitektët e Karmod në zyrat e Karmod, me qëllim që të pasqyrojnë përdorimin e rehatshëm dhe të prodhohen me anë të teknologjisë se fshehur të sistemit me ndarje. Ndërtesat e zyrave të Karmod kanë strukturë jetegjatë.

Vendndodhja

Turqi, Stamboll


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail