Nje ndertese e prefabrikuar e zones se punes minerare ne Senegal

Pershkrimi i Projektit

Karmod gjithashtu ka perfunduar nje projekt per prefabrikime te zones se punes ne Senegal. Projekti ishte një strehim i prefabrikuar në vendin e punës për punonjësit e një kompanie minerare. Kompleksi i vendit të punës që u ndërtua nga Karmod në Senegal përfshinte: zyrat e punës, zonat e rehatimit, konviktet, sallën e ngrënies, njësitë e banjo-dusheve dhe hapësira të tjera të ngjashme të jetesës. Ekziston një kërkesë e madhe nga minierat e arit dhe nga kompanitë e eksplorimit dhe nxjerrjes së naftës për kabinat e Karmod-it dhe gjithashtu per ndërtesat që prodhohen me izolim të lartë për të shërbyer në mënyrë të përkryer në kushtet e klimës së nxehtë të tregut afrikan.

Vendndodhja

Afrike, Senegal


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail