Projekti i fshatit te pushimeve Ukraine

Pershkrimi i Projektit

Lviv, qe eshte ne poziten e kryeqytetit kulturor te Ukraines, e ka marre emrin e tij nga emri Lviv(Luan). Si Karmod ne kemi kryer një projekt të fshatit për pushime në Lviv, i cili ndodhet në qendrën historike të qytetit dhe në Listën e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s. Sistemi i paneleve dykatëshe do të instalohet në modelin e ndërtimit të prefabrikuar dhe banesat do të presin vizitoret në sektorin e turizmit.
Informacioni teknik i projektit nuk eshte futur

WhatsApp

Na Thirrni

E-mail