Kontenieri i gjenerates se re Karmod perdoret per ruajtjen e energjise diellore ne Nigeri

Pershkrimi i Projektit

Prodhimi i ri i konteniereve nga Karmod tani eshte pergjegjes per ruajtjen e energjise diellore ne Nigeri. Në uzinën e magazinimit të energjisë diellore të kompanisë qendrore të energjisë në Lagos, u instaluan kolektorë diellorë në brezin e ri të konteniereve Karmod dhe u fillua ruajtja e energjisë diellore. Energjia e mbledhur nga kolektorët e diellit në konteniere ruhet në bateritë speciale të cilat janë instaluar në pajisjet perkatese dhe transferohet në rrjetin qendror të shpërndarjes. Kontenieri i ri i brezit Karmod me karakteristika superiore është i pajisur posaçërisht me kërkesat teknike të kompanisë për shpërndarjen e energjisë në Lagos. Njësitë e përgatitura si një kontenier i cmontuar u transportuan në Nigeri me ane te transportit detar. Njësitë e 'ngjit-dhe-vidhos' iu dorezuan kompanise dhe u instaluan në vend. Brenda fushës së projektit janë prodhuar dhe instaluar 72 njësi të madhësisë 230x595 cm.

Vendndodhja

Nigeria

Sasia e Porosise

72 Njesi


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail