Ndërtesa të Prefabrikuara

Prodhimi i teknologjisë së lartë, prodhimi i shpejtë, grumbullimi i shpejtë, çmimet ekonomike dhe shumë më tepër avantazhe në ndërtesat tona të prefabrikuara. Me përvojën tonë që nga viti 1986, ndërtesat modulare Karmod gjenden në rreth 90 vende të botës. Një ekip profesional i inxhinierëve dhe arkitektëve i bashkohen përpjekjeve të tyre për të paraqitur dizajnë unike ergonomike që përshtaten të gjitha vendet dhe të gjitha kërkesat. Sot Karmod është krenare që ka rezervuar vendin e saj midis prodhuesve kryesorë të ndërtimeve modulare në botë. Gama jonë e gjerë e zgjidhjeve të ndërtesave të prefabrikuara përdoren si ndërtesa të përhershme ose të përkohshme në objektet e kujdesit shëndetësor, punishtet e naftës dhe gazit, shkollat, spitalet, godinat ushtarake, fshatrat turistike, zyrat dhe shumë zona të tjera. Reagimet e klientëve tanë dhe qindra projekte që kemi përfunduar në mbarë botën janë burimi i suksesit tonë.


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail