Banesa parafabrikat të gatshme

2020 Modeli i vilave te prefabrikuara

Këto shtëpi janë zgjedhja e parë e mijëra njerëzve nga dhjetëra vende ndër vite

Shtëpitë e prefabrikuara Karmod janë zgjedhja e parë e mijëra ndërmarrjeve dhe njerëzve nga dhjetëra vende me cilësinë, çmimet tërheqëse dhe avantazhet e tyre për vite me rradhë. Me mbi 30 vjet përvojë, arkitektë dhe inxhinierë ekspertë, ne ndihemi krenar për të prodhuar shtëpitë tuaja me kujdesin që na karakterizon. Vilat e prefabrikuara Karmod dupleks janë dizajnuar dhe prodhuar posaçërisht për ju me pamjen e tyre moderne dhe strukturat e ngurta. Ju mund të zgjidhni të sigurt këto shtëpi si një shtëpi pushimesh verore ose dimërore, si një ndërtesë në zonat tuaja rurale ose në jetën e përditshme.

Këto vila të prefabrikuara me pamjen e tyre estetike që tërheq të tërheëin vëmendjen me modelet e tyre elegante dhe njëkohësisht miqësore me buxhetin tuaj. Ato janë shumë të qëndrueshme si rrjedhojë e materialeve cilësore të përdorura në prodhimin e tyre. Vilat janë gjithashtu miqësore me mjedisin dhe karakterizohen nga efikasitet energjetik. Këto vila të prefabrikuara që ju mund ti bëni tuajat në një kohë shumë të shkurtër janë duke pritur për ju.


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail