Karmod do te krijoje nje projekt te madh social te strehimit ne Libi

Karmod ka realizuar shume projekte strehimi rreth botes duke perfshire projektin e strehimit 1884 te bere ne Irak dhe pas saj nje marrveshje per projektin e madh te strehimit ne Libi eshte duke u realizuar. Faza e pare e projektit do te perfshije 500 shtepi, dhe disa shembuj jane perfunduar dhe instaluar nga Karmod.

Ministri Libian i strehimit dhe Infrastruktures Zoti Ali Hussein AlSharif vizitoi nje nga vendet tona me shembuj shtepish ne Libi dhe mori informacion rreth tyre. Duke u bazuar ne ate informacion, Zoti Ali Hussein Al-Sharif vendosi te vizitonte fabriken moderne te Karmod ne Stamboll ne menyre qe te diskutonte ne thellesi me shume detaje rreth sistemit prodhues te shtepive te prefabrikuara Karmod. Dhe me pas ai i dha Karmod lajmin e mire te qellimit te tij per te blere 500 shtepi si hap i pare. Ministri i Strehimit dhe Infrastruktures Zoti Ali Hussein Al-Sharif zgjodhi Karmod si nje prodhues cilesor ne sektorin e prefabrikimeve per te mbuluar deficitin ne marketin e strehimit Libian. Gjithashtu ai theksoi lidhjet kulturore midis Turqise dhe Libise.

 

 

 


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail