Ekspozite e Arabise saudite Karmod Ksa

Karmod hapi ekspoziten me te madhe te produkteve te prefabrikuara ne Lindjen e Mesme ne rajonin e Nentorit te Arabise Saudite me nje siperfaqje shfaqje prej 10 mije metra katrore.

Inagurimi u be me nje pjesemarrje te gjere, duke perfshire dhe prezencen e Ministrit te shtetit Saudit, CEO se Karmod Mesut Çankaya, Guvernatorit i Hubra Fahd Hasan Al Sultan dhe Guvernatorit i Bukeyriye Salih Abdulazi's Al Khalifa.

Duke folur perpara ceremonise se hapjes, Mesut Çankaya, CEO yne, theksoi se eshte kenaqese qe Karmod, e cila ka qene duke prodhur ne sektorin e ndertimit per me shume se 30 vjet, ka nje ekspozite me hapsire te permasave te ketilla. Arabia Saudite dhe shtetet e rajonit ofrojne sherbim me te mire ne vend. Çankaya shpjegoi se ekspozita do te kete nje kontribut domethenes per zhvillimin e metejshem te miqesise midis dy vendeve te rajonit te Nentorit.

Ekspozita jone ne Arabine Saudite, te cilen ne e hapem ne Nentor, ka nje numer te madh produktesh, duke filluar nga shtepite e celikut te ato te prefabrikuara, vende pune me konteinere, ndertesa zyrash dhe kabina sigurie per zyra.


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail