Ndertesat e kampeve te pune te aeroportit te 3te jane perfunduar nga Karmod

Konteineri me i mire i Turqise, Konteineri i gjenerates se re Karmod, do te beje boten te fluturoje...

Me 10.2 billion EU buxhet investimi dhe me kapacitet vjetor prej 150 milione pasagjeresh, pas ndertimit te tije te plote do te jete aeroporti me i madh jo vetem ne Europe por ne te gjithe boten gjithashtu.

KARMOD ka prodhuar dhe grumbulluar me sukses ndertesat e kampit te punes per ndertimin e ketij aeroporti duke patur zyra administrative dhe teknike, mensa, konvikte, kantina, zyra pune per arkitektet dhe inxhinieret, WC dhe njesi Dushi, lavanderi dhe nje depo si pjese te saj. Nje gjenerate e re e modeleve te konteinerve te ndertimit u aplikua per strukturat e prefabrikuara. 


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail