Karmod u ftua ne pallatin presidencial

Zoti Mehmet Çankaya, CEO i Karmod, ishte i ftuar per darke ne pallatin presidencial per nder te presidentit te Gabon, Zoti Ali Bongo dhe ne pranine e presidentit te Republikes Turke, Zoti Abdullah Gul. Presidenti Gul dhe presidenti Bongo realizuan bisedime rreth miqesise, vellazerise dhe bashkepunimit se te dy shteteve dhe u zotuan per te perforcuar akoma me shume marrdheniet politike. Zoti Gul theksoi se " Ne duam te punojme nga afer me vellezerit tane ne Gabon per te ndertuar 200 mije njesi banimi.

Si nje nga kompanite lider ne Turqi, Karmod ka qene e ftuar per darken 2 oreshe ku delegacioni i biznesit Turk u takuar me delegatin e biznesit te Gabonit. Ne emer te bordit drejtues te Karmod, Zoti Mehmet Çankaya mori pjese ne takimin rreth realizimit te 200 mije njesive te strehimit me nje investim prej 600 milion dollare.

 

 


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail