Instalimi i menaxhimit modular te kabinave te kompletuara ne Senegal

Karmod vazhdon te realizoje projekte te permasave te medha pa ndaluar. Duke krijuar nje diference me cilesine tone ne prodhim dhe me sherbimin e klientit ne jeten operacionale te produkteve tona, produktet e Karmod duke perfshire 65 kabina u instaluan nga skuadrat tona eksperte pas nje dorezimi te suksesshem ne Senegal. Kabinat qe perdoren per menaxhim kane permasa te ndryshme si 3,90 m x 12,30 m, 3,90 m x7,50 m dhe 2,70 m x 2,70 m. Kabinat e modifikuara gjithashtu kane aksesore shtese, si grila dritaresh dhe kondicionere.


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail