Kioska ne Mbreterine e Bashkuar 'Manchester Old Trafford' dhe ne stadiumin 'Camp Nou'

Kabina Karmod ne "Old Trafford" dhe "Camp Nou"

Kabinat e famshme Karmod tashme dhe ne Manchester. Kabinat Karmod u favorizuan nga disa klube te famshme si Manchester United dhe Barcelona per tu perdorur si kabina per shitje biletash dhe gjithashtu si kabina sigurie.


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail