Karmod mirepriti miqte e saj nga 123 shtete ne MUSIAD EXPO 2016

Nje nga kompanite lider te sektorit te Ndertimit te Prefabrikuar, Karmod, mirepriti miqte e saj nga 123 shtete ne MUSIAD EXPO 2016

CEO i Karmod, Mehmet Çankaya, tha se ka patur shume takime biznesi dypaleshe, duke theksuar se kane mirepritur vizitore nga Afrika, Europa, Azia dhe Amerika ne 4 dite gjate ekspozites.

Karmod eshte firma me gamen me te gjere te prodhimtarise se produkteve.

Zoti Çankaya theksoi se firma Karmod ka gamen me te gjere te produkteve, dhe duke qene keshtu ka gjithnje interesim ne zgjidhjet e ndryshme per ndertesat nga shtete te ndryshme. Gjithashtu ai tha se ne jemi duke biseduar per ndertimin e zyrave te luksit ne Tanzani, Djibouti etj. ne Lindjen e mesme te Afrikes, po ashtu dhe ndertesa te vendeve te punes nga Nigeria, Ghana, Kongo etj ne Afriken e Perendimit. Kerkesa per ndertesa te prefabrikuara ka nga Algjeria, Libia etj., Kabina nga Mbreteria e Bashkuar  dhe shtepi te prefabrikuara, kabina nga Panama, Peru etj ne Ameriken e Jugut. Ne kemi patur mundesine te prezantojme gamen e produkteve tona ndaj miqve tani nga 123 vende te ndryshme fale ekspozites.

Karmod ka eksportuar me shume se 90 vende ne 30 vjetorin e saj.

Duke folur ne emer te firmes Karmod, Mehmet Çankaya theksoi se kane eksportuar drejt 90 vendeve te ndryshme gjate festimit te 30 vjetorit te Karmod  dhe qellimi  eshte te eksportojne drejt 100 shteteve ne menyre te vazhdueshme. Ne kemi realizuar me shume se 60 projekte ne mbi 30 shtete. Kjo eshte prova me e rendesishme qe Karmod ka qene e afte te beje projekte vazhdimisht ne shtetet ndaj te cilaveeksporton.


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail