Nje vizite ne prodhuesin gjigant te ushqimit Marokien, Koutoubia Holding

Zoti Mehmet Çankaya, CEO i Karmod, ka vizituar Koutoubia Holding qe eshte prodhuesi lider i produkteve te mishit ne Marok. Koutoubia eshte firma me e madhe ne prodhimin dhe shperndarjen e mishit te kuq, mishit te pules, sallamit, salcices dhe produkteve te tjere te ngjashem.

Vec sektorit te ushqimit, Koutoubia ka gjithashtu investime ne fushat e ndertimit dhe turizmit. Koutoubia Holding eshte duke planifikuar te beje investime ne turizem ne vendet bregdetare duke ofruar ambiente me qera.

Menaxheret e Koutoubia Holding pyeten per informacion rreth produkteve Karmod qe perfshijne shtepi te prefabrikuara, konteinere luksi, kabina sigurie, WC dhe njesi dushi.

Ne fund te takimit qe u mbajt ne nje ambient miqesor, nje marrveshje u arrit dhe Koutoubia filloi te punoje me Karmod rreth produkteve qe do te permbushte  nevojat e saj.


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail